Foto op tuinposter op maat

Foto op tuinposter op maat

Het is voor u mogelijk om een foto van uw keuze door ons op een tuinposter te laten afdrukken. Trakteer jezelf nou op het oppimpen van uw tuin of balkon. Met een foto op een tuinposter kunt u in uw achtertuin een eigen wereld creëren. Het is namelijk mogelijk om de grote tuinposter bijvoorbeeld over uw schutting te hangen. Stel dat u een foto van een weiland hebt laten afdrukken op een poster. In dat weiland staan een paar koeien, de zon schijnt, op de achtergrond is een boerderijtje te zien. Als u deze tuinposter over uw schutting of balkon hangt, krijgt u het gevoel alsof u daar echt bent. Dat komt omdat het weiland dat gefotografeerd is natuurlijk ook in het echt bestaat. Omdat wij ervoor zorgen dat de tuinposter niet van het echte weiland te onderscheiden is, zo haarscherp is de poster, zult u zich dus voelen alsof u in dat weiland bent. Zo kunt u heerlijk wegdromen in een weiland. Bovendien gebruiken wij een topkwaliteit tuinposter. Onze fenomenale foto’s of je eigen foto op tuinposter kan aan de schutting hangen en geeft elke tuin een fantastisch uitstraling. Er zijn drie verschillende soorten tuinposters.

Lees ook:  Ontgrendel de voordelen van het creëren van een tuin en terras

Allereerst het lichtdoorlatende zeildoek. Het doek is zeer zacht, flexibel en erg stevig. Dit enkelzijdige bannermateriaal is bedoeld voor buiten toepassingen. Deze tuinposter, is dus geschikt om bijvoorbeeld over de schutting te hangen. Het zal dan niet snel beschadigd worden. De tweede soort tuinposter is het winddoorlatende meshdoek. Meshdoek is een geperforeerde PVC-doek. De kleine gaatjes in de meshdoeken zijn winddoorlatend, waardoor het echt een lichtgewicht is en zeer stevig. Ook deze tuinposter is zeer geschikt voor het buitengebruik. U kunt bij de foto op deze soort tuinposter dus ook heerlijk wegdromen als u dat wilt.

De laatste soort foto op tuinposter is de buizenframe met doek. Deze heeft een hangend frame met doek en verschillende spanrekkers. Het frame is op uw maat gemaakt en is eenvoudig te installeren. Ook deze is zeer geschikt voor buitengebruik. Bij deze soort tuinposter wordt gezorgd voor: een hangend buizenframe (op vlakke, harde ondergrond), bevestigingsbeugels, de wensen van de klant qua maatwerk van het frame, de afmetingen (binnenmaat van het fram) en dat de buisdiameter 42,0 millimeter is. Het is dus mogelijk bij ons een tuinposter te laten bedrukken met een van onze geweldige foto’s of met een van uw eigen foto’s. Met deze tuinposter kunt u bijvoorbeeld uw eigen wereldje creëren, bijvoorbeeld een weiland, waar u helemaal in kunt wegdromen. Dit kan door de uitstekende kwaliteit van de printers die we gebruiken. De foto die is afgebeeld op de tuinposter lijkt net echt. Er zijn drie soorten tuinposters. Allereerst het lichtdoorlatende zeildoek. Dat is zeer zacht, flexibel en stevig en is dus geschikt voor buiten. Als tweede hebben we het winddoorlatende meshdoek. Deze meshdoeken bevatten kleine gaatje, die de wind doorlaten waardoor het een lichtgewicht is, maar toch erg stevig. Deze tuinposter is geschikt voor buiten.

Lees ook:  Fruitbomen verzorgen: de beste bemestingstips

Meer info vind u op: Foto4art.be

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.